aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Καλωσορίζουν τον Ντανίλο, απομακρύνεται του Σενκ

ΑΕΛ: Καλωσορίζουν τον Ντανίλο, απομακρύνεται του Σενκ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Σήμερα φτάνει στην Κύπρο το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Ντανίλο Σόουζα Κάμπος, ο οποίος συνοδεύεται από άριστες ποδοσφαιρικές συστάσεις από τον Άλεξ ντα Σίλβα με τον οποίο ήταν συμπαίκτης.

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, με την ενημέρωση να λέει πως θα ανακοινωθεί επίσημα αρχές της επόμενης εβδομάδας. Χθες έφτασε στην Κύπρο και ο Μαέ από το Βέλγιο. Ουσιαστικά το ρόστερ της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ αρχίζει και παίρνει τη μορφή που θέλει ο Βόσνιος προπονητής.

Στο κεφάλαιο των ανανεώσεων και ειδικά στα θέματα των Γιάννη Γερολέμου και Μηνά Αντωνίου, η μικρή καθυστέρηση έχει να κάνει με διαδικαστικά θέματα, τα οποία εκφράζουν την αισιοδοξία οι παράγοντες της ΑΕΛ πως θα ξεπεραστούν. Θα υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η παραμονή αμφοτέρων, όπως και των περισσότερων παικτών στο ρόστερ της λεμεσιανης ομάδας, έγινε και ένεκα των διαπραγματευτικών ικανοτήτων του Θεόδωρου Αντώνιου.

Κάποιοι από αυτούς θα φύγουν όπως είναι οι Γκοντάλ, Γκαθτανιάγα και Νιλς Τεϊσέιρα για διαφορετικούς λόγους. Είναι κάτι που ο Ντούσαν Κέρκεζ ξέρει και ήδη αναζητεί τους αντικαταστατές τους. Η περίπτωση του Σάντρο Σενκ δυσκολεύει αν και ήταν μέσα στις πρώτες επιλογές. Ήταν από την αρχή δύσκολη και πλέον προχωρούν στην ΑΕΛ στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν μπροστά τους. Η Πορτογαλία είναι μια χώρα από την οποία τοποθέτησαν δύο παίκτες οι γαλαζοκίτρινη στη μικρή λίστα για τον αντικαταστάτη του Γκοντάλ.

Σημαντική για τη νέα ΑΕΛ θα είναι και η επιλογή για τον αντι-Γκαθτανιάγα αφού ο Ντούσαν Κέρκεζ στήριζε πολλά στην ποιότητα, αλλά και στην ηρεμία που μπορούσε να δώσει στη μεσαία γραμμή ο Βάσκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ