aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Έρχεται ο Σωτηρίου και φέρνει αλυσιδωτές εξελίξεις στην άμυνα

ΑΕΛ: Έρχεται ο Σωτηρίου και φέρνει αλυσιδωτές εξελίξεις στην άμυνα

Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου έχει προφορικά συμφωνήσει με την ΑΕΛ και μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα βάλει και επίσημα την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που του πρόσφερε. Η κίνηση για την απόκτηση του νεαρού των μαυροπράσινων είναι γεγονός πως ενισχύει την αμυντική γραμμή, αφού η φετινή του παρουσία μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Κύπρου είχε τρεις συμμετοχές στα πρόσφατα επίσημα παιχνίδια, αλλά και στον Ολυμπιακό και αρχηγός ήταν, αλλά και 23 συμμετοχές. Γενικότερα είχε μεγάλη συνεισφορά στην φετινή παρουσία των μαυροπρασίνων που έφτασαν στον τελικό.

Η παρουσία του Σωτήριου στην ΑΕΛ ίσως ανοίξει την πόρτα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Στραχίνια Κέρκεζ στο εξωτερικό, αφού είναι δεδομένο πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες γα τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως είναι μόνο στα 18 του χρόνια και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελπίδων της Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ