aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Έπαιξαν όλα τον ρόλο τους

ΑΕΛ: Έπαιξαν όλα τον ρόλο τους

Το πάντρεμα παλιών και νέων δεν ήταν εύκολο, παράλληλα με το γεγονός, πως η ΑΕΛ επηρεάστηκε περισσότερο από όλους με την αποχή των φιλάθλων . Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ερμή στη Λάρνακα φάνηκαν τα πρώτα σημάδια της απουσίας του κόσμου.

Είχε δεν είχε η ΑΕΛ 300 οπαδούς στο πλευρό της.  Οι ποδοσφαιριστές και ο Ντούσαν Κέρκεζ έδωσαν όμως τις μάχες τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την Ευρώπη, πριν τον τελικό, όμως η κατάκτηση του κυπέλλου, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Για να φθάσει στην πηγή και να πιει νερό, μεγάλο ρόλο έπαιξε πλην του καλού κουμάντου που έκαναν  πρόεδρος και  προπονητής και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών.

Ο  Τζόσιμαρ Βοζίνια, ο Ντόσα Ζούνιορ, ο Κέβιν Λαφράνς, ο Ρούβεν Χουράδο, ο Αλεξ Ντα Σίλβα, ο Ζοάν Γκαζτανιάγα, ο Ανδρέας Αβραάμ, ο Χρίστος Γουήλερ, ο Αντρέ Τεϊσέιρα, ο Νιλς Τεϊσέιρα, ο Μάρκο Αντάμοβιτς, ο Νταβόρ Ζντραφσκόκι, ακόμη και ο Μάνουελ Τόρες που τραυματίστηκε νωρίς, όλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο έβαλαν το λιθαράκι τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ