aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Δεν κρατά και μαγικό ραβδί…

ΑΕΛ: Δεν κρατά και μαγικό ραβδί…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ρεαλιστής παρουσιάστηκε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΛ. Είπε αρκετά απ’ όσα θα ήθελε να ακούσει ο οπαδός της ΑΕΛ. Επισήμανε ότι, θα προσπαθήσει να δουλέψει σε τομείς που εντοπίστηκαν αδυναμίες. Είναι γεγονός ότι, οι αποχωρήσεις των Σόουζα και Σιέλη αλλά και ο τραυματισμός του Ζούνιορ, αφαίρεσαν πολλά από τη δυναμική της ομάδας. Ωστόσο, δεν αποτελεί δικαιολογία η εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΛ στα παιχνίδια εντός Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Ασφαλώς και η κατάσταση δεν είναι εύκολη για την ομάδα της Λεμεσού, όμως όσοι είναι κοντά τονίζουν ότι θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Ο Μπαλταζάρ το έκανε ξεκάθαρο πως, θα δώσουν τη μάχη μέχρι το τέλος για ένα εισιτήριο που θα οδηγήσει την ομάδα στην Ευρώπη. Ο νέος τεχνικός επισήμανε, πως δεν μπορεί να αλλάξει άμεσα πολλά πράγματα και πιο πολύ στα παιχνίδια που ακολουθούν θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο η αντίδραση των ποδοσφαιριστών. Αν οι τελευταίοι παρουσιαστούν πιο αποφασιστικοί και επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών όλα θα είναι πιθανά. Ο Μπαλταζάρ, ειδικά σε μια τέτοια περίοδο, δεν είναι σε θέση να κάνει μαγικά αλλά θα επιδιώξει να ανυψώσει την ψυχολογία τους και να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ανόρθωση έχει εισέλθει στην τελική της ευθεία. Υπάρχουν άλλες τρεις προπονήσεις και ο νέος προπονητής ετοιμάζει την ομάδα του, χωρίς να υπολογίζει τον Ζούνιορ. Ο διεθνής αμυντικός δεν έχει καταφέρει ακόμη να προπονηθεί κανονικά. Η ζημιά που υπέστη καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του στα παιχνίδια που ακολουθούν με την Ανόρθωση, τον ΑΠΟΕΛ (κύπελλο) και την ΑΕΚ. Στην ΑΕΛ στηρίζουν πολλά  στην παρουσία του Πίτι, ο οποίος μετά τις πρώτες του εμφανίσεις δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει όσο προσδοκούσαν στην ομάδα, ενώ θα μετρήσει και η απόδοση των ποδοσφαιριστών στη μεσοαμυντική γραμμή,  των Μιτρέα, Λαφράνς, Α. Κυριάκου, Νικολάου και Σοάρες, που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα την Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ