aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Βλέπει δύο στα δύο και ενίσχυση

ΑΕΚ: Βλέπει δύο στα δύο και ενίσχυση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αφού ξεπέρασε νικηφόρα το πρώτο εμπόδιο στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, παίρνοντας το «διπλό» επί της Νέας Σαλαμίνας σ’ ένα δύσκολο ματς, σκέφτεται πλέον το επόμενο έχοντας να υπερπηδήσει ακόμη υψηλότερο εμπόδιο. Στον δρόμο της ΑΕΚ, λοιπόν, ο ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στο Αρένα, με την ομάδα της Λάρνακας να έχει ως μοναδικό στόχο το τρίποντο φθάνοντας στο απόλυτο των βαθμών τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Θα πρόκειται για ιδανικό ξεκίνημα!

Η αποψινή αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Τζιλάνι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, δίνει άλλη μια ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ να πάρει γεύση από το παιχνίδι του προσεχούς αντιπάλου τους. Ο Κανέδα, αφού «διαβάσει» τον αντίπαλο, θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του το πλάνο που θα επιλέξει να εφαρμόσει την Κυριακή, προσδοκώντας ότι θα φθάσει η ομάδα του στην επιτυχία. Επανέρχεται ο Τόνιο και θέτει βασική υποψηφιότητα για υπεράσπιση της εστίας της ΑΕΚ, ενώ ο Χέιτλι θα είναι ακόμη πιο έτοιμος και σε θέση να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι τραυματίες Αντωνιάδης και Ναούμ.

Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ. Ναι μεν επιτεύχθηκε συμφωνία με την Τενερίφη για νέο δανεισμό του Ναράνχο, όμως ο Κόντε κινείται και για προσθήκη εξτρέμ αλλά και κεντρικού αμυντικού. Με αυτές τις δύο κινήσεις ίσως συμπληρωθεί το ρόστερ, παρόλο που ποτέ μη λες ποτέ όσο είναι ανοιχτή η μετεγγραφική περίοδος.

Ο Ναράνχο, για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ, έγραψε στα ΜΚΔ: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Η περσινή σεζόν ήταν μικρή και περίεργη. Θέλω περισσότερα! Με κίνητρο και ενθουσιασμό. Δεν ήθελα να φύγω χωρίς να πω στην Τενερίφη ευχαριστώ για όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ