aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Το «κλειδί» στον Ρόκα για Αυγουστή – Το συμβόλαιο και τα τρία μηνιάτικα

AEK: Το «κλειδί» στον Ρόκα για Αυγουστή – Το συμβόλαιο και τα τρία μηνιάτικα

Στα χέρια του Τσάβι Ρόκα είναι και το μαχαίρι και το καρπούζι αναφορικά με το μέλλον του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής έπιασε ήδη δουλειά σχεδιάζοντας την ΑΕΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το ρόστερ των κιτρινοπράσινων θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Η πορεία της ομάδας στη φετινή σεζόν δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο με πρώτο τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Άντρο Καραπατάκη. Άλλωστε, η πρόσληψη του Τσάβι Ρόκα μόνο τυχαία δεν έγινε, καθώς οι κινήσεις που έγιναν μεσούσης της σεζόν δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Ρόκα μιλώντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα ξεκαθάρισε σε όλους ότι βρίσκονται υπό αξιολόγηση. Το διάστημα μέχρι το τέλος της σεζόν θα αξιοποιηθεί για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τέλος Μαΐου λήγουν τα συμβόλαια των Τόνιο Ραμίρες, Ακοράν Ρέγιες, Αντρέας Χριστοδούλου, Ντανιέλ Μοϊσόφ, Κάρλες Πλάνας, Μάριος Αντωνιάδης, Σιμραντζίτ Τάντι, Χοσέ Ναράνχο (δανεικός από την Τενερίφη).

Είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν αποχωρήσεις και ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, ενώ από τον Τσάβι Ρόκα θα εξαρτηθεί και η παρουσία του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας. Ασφαλής πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο ότι δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Κύπριου τεχνικού. Ο Αυγουστή έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως στο συμβόλαιο που υπέγραψε υπάρχει όρος με βάση τον οποίο η ΑΕΚ μπορεί να προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου καταβάλλοντας αποζημίωση τριών μηνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ