aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Οι τρεις κατηγορίες της επένδυσης των €4.000.000

ΑΕΚ: Οι τρεις κατηγορίες της επένδυσης των €4.000.000

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πάνω από τέσσερα εκατομμύρια υπολογίζεται ότι θα είναι τα σίγουρα έσοδα της ΑΕΚ από τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το ποσό αυτό πολύ πιθανόν να αυξηθεί σημαντικά αν η ομάδα της Λάρνακας καταφέρει και πάρει βαθμούς στον όμιλο, μιας και τα μπόνους που δίνει η ΟΥΕΦΑ σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας είναι δελεαστικά. Για παράδειγμα, η κάθε νίκη αποφέρει 570.000 ευρώ και η ισοπαλία 190.000. Αν κάνει δύο νίκες και μία ισοπαλία, τότε θα πάρει επιπλέον 1.330.000 ευρώ.

Οι υπολογισμοί όμως θα γίνουν στο τέλος. Με τα υφιστάμενα δεδομένα η διοίκηση αναμένεται να αξιοποιήσει τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο της με διάφορους τρόπους. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα χρήματα θα μοιραστούν σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Η μία αφορά τα χρήματα που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές ως μπόνους και τα οποία δεν είναι λίγα. Η δεύτερη κατηγορία είναι τα χρήματα που θα μπουν στην άκρη για να προχωρήσουν τα έργα στο ΑΕΚ Αρένα, ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο και η τρίτη κατηγορία αφορά τα χρήματα που θα μπουν στον προϋπολογισμό (είτε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου είτε της επόμενης).

Διαβάστε επίσης: 12 «γέροι» σου δανείζουν το… μπαστούνι τους

Αυτές είναι κάποιες από τις σκέψεις που γίνονται για τη σωστή και καλύτερη αξιοποίηση των χρημάτων, που θα μπουν στο ταμείο του συλλόγου της Λάρνακας από τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η σωστή διαχείριση είναι το Α και το Ω για τη διοίκηση Καραπατάκη.

Διαβάστε επίσης: Γκάλοπ: Ποιος προπονητής θα αποχωρήσει πριν από την επέτειο του «ΟΧΙ»;

Ο πρόεδρος και οι στενοί του συνεργάτες έχουν δείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ότι ξέρουν πολύ καλά να διαχειρίζονται το σωματείο σωστά και αποτελεσματικά, κάτι που θέλουν να κάνουν και τώρα. Γι’ αυτό και ένα σημαντικό μέρος των εσόδων της Ευρώπης θα μπει στο γήπεδο για να μπορέσει, αν είναι δυνατό ακόμη και του χρόνου, να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες ομίλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ