aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο Χάουγκεν και η νοκ-άουτ τετράδα

ΑΕΚ: Ο Χάουγκεν και η νοκ-άουτ τετράδα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εκτός επιλογών του προπονητή της ΑΕΚ, Σωφρόνη Αυγουστή, για το σημερινό εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ, είναι οι Σούτερντεν, Τρουγιόλς, Ναούμ και Κωνσταντίνου.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση του Χάουγκεν αξιολογήθηκε και στην τελευταία προπόνηση, αφού προχθές δεν γυμνάστηκε λόγω μικροενοχλήσεων. Εάν δεν είναι πανέτοιμος εννοείται ότι δεν θα αγωνισθεί. Στη διάθεση του Αυγουστή, υπενθυμίζουμε, είναι ο Λαφράνς που επιστρέφει στην αποστολή.

Ο Κύπριος προπονητής είχε μείνει σε αδρές γραμμές ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο τελευταίο παιχνίδι, οπότε δεν προτίθεται να προβεί σε σημαντικές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.

Δηλαδή οι Μολ, Ταντί, Αντωνιάδης, Γκονθάλεθ, Ιωάννου, Σπιρόφσκι, Χέιτλι, Σπόλιαριτς, Ακοράν, Μακρής και Τρισκόφσκι είναι πολύ πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού. Ασφαλώς, δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν στην ενδεκάδα δούμε έναν εκ των Φερνάντεθ, Τολεμές, Γκαρσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ