aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Μεγάλος προβληματισμός σε όλα τα επίπεδα

ΑΕΚ: Μεγάλος προβληματισμός σε όλα τα επίπεδα

Μετά τη νέα βαριά ήττα σε ντέρμπι με 0-3 από την ΑΕΛ, επικρατεί μεγάλος προβληματισμός στις τάξεις της ΑΕΚ. Κάτι που εκτός από φυσιολογικό, αποτυπώθηκε μέσω των δηλώσεων του Σωφρόνη Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου.

Εντούτοις, δεν είναι μόνο ο Κύπριος προπονητής που είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση. Ο Άντρος Καραπατάκης και οι συνεργάτες του δεν έχουν συνηθίσει από το 2014 που ανέλαβαν να βλέπουν την ομάδα τους να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων της. Και είναι αλήθεια πως το κακό παράγινε στην τρέχουσα σεζόν (Ομόνοια 0-3, ΑΕΛ 1-3, 0-3, Απόλλων 0-3)

Έτσι είναι όλα ανοικτά στη συνέχεια, με τις εξελίξεις να αγγίζουν όλους όσοι αποτελούν την ομάδα. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές.

Σαφέστατα, μεγάλη είναι και η απογοήτευση όλων στις τάξεις της ΑΕΚ για τον Τζοάν Τρουγιόλς. Ποδοσφαιριστής που βρίσκεται για χρόνια στις τάξεις της δίχως να δημιουργήσει κακή εντύπωση πριν από την τρέχουσα σεζόν, αλλά τους τελευταίους μήνες χαλά την εικόνα που έχτισε προηγουμένως.

Όχι μόνο για τη σημερινή συμπεριφορά του, καθώς προηγήθηκε το χτύπημα στον Λοΐζου της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, μα και εκτός φάσης κλωτσιά σε ποδοσφαιριστή της Πάφος FC εκτός έδρας, που δεν έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή και για καλή του τύχη δεν είχε VAR.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ