aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ιβάν Τρισκόφσκι, ο άνθρωπος… γκολ

ΑΕΚ: Ιβάν Τρισκόφσκι, ο άνθρωπος… γκολ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι δίχως αμφιβολία τεράστια προσωπικότητα για την ΑΕΚ και έχει προσφέρει πάρα πολλά από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Λάρνακα. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι έκλεισε τον Ιανουάριο τριετία στους κιτρινοπράσινους και τα επιτεύγματά του είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.

Παίκτης με προσωπικότητα, έχει την ευχέρεια να σκοράρει με κάθε τρόπο και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Σκοπιανός, με την επιστροφή Ιμανόλ Ιδιάκεθ στην ομάδα της Λάρνακας, έχει πάρει για τα καλά τα πάνω του. Πέντε γκολ στα τελευταία δυο παιχνίδια, και δείχνει πραγματικά ασταμάτητος.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Και τώρα πρόκριση στους «8»

Πολλοί πίστεψαν ότι η απουσία του τραυματία Τολεμές θα στοίχιζε ακριβά στην ΑΕΚ, όμως υπολόγιζαν χωρίς τον Τρισκόφσκι, ο οποίος παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης προκαλεί πανικό στις αντίπαλες άμυνες. Ψάχνοντας λίγο τα στατιστικά του 31χρονου ποδοσφαιριστή, διακρίνει κανείς την εντυπωσιακή συνέπεια που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ιβάν έχει αγωνιστεί σε 125 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 63 γκολ. Τι σημαίνει αυτό; Σκοράρει μισό γκολ ανά παιχνίδι, στατιστικά που δεν έχουν ακόμη και επιθετικοί πρώτης γραμμής. Στο πρωτάθλημα μετρά 82 συμμετοχές και 39 τέρματα, στο κύπελλο έχει 15 συμμετοχές και εννέα γκολ, στην Ευρώπη 27 παιχνίδια και 15 τέρματα και έχει και μία συμμετοχή στο σούπερ καπ.

Αριθμοί πραγματικά εντυπωσιακοί για τον Τρισκόφσκι, ο οποίος αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του λήγει σε 1,5 χρόνο, όμως δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει προσπάθεια για πρόωρη επέκταση για έναν ακόμη χρόνο. Δεν είναι εύκολο να βρεις στο παζάρι τόσο ποιοτικό παίκτη, ο οποίος να μπορεί να κάνει τόσο καλά τη δουλειά του στο γήπεδο και να δίνει λύσεις όποτε χρειαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ