aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Η ρουμάνικη... παγίδα και οι πέντε εύκολες

ΑΕΚ: Η ρουμάνικη… παγίδα και οι πέντε εύκολες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Από την πρώτη στιγμή, όταν εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ ήξερε ότι στην κλήρωση της 18ης Ιουνίου για την α’ προκριματική φάση της διοργάνωσης θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών. Χθες, μετά από προκλήρωση έμαθε και τις έξι πιθανές αντιπάλους της.

Είναι αλήθεια πως η κλήρωση της έφερε μια δύσκολη πιθανή αντίπαλο, την οποία θα είναι καλό να την αποφύγει. Ο λόγος για την Κραϊόβα Ρουμανίας, η οποία επέστρεψε πριν από δύο χρόνια στα κύπελλα Ευρώπης μετά από απουσία πολλών χρόνων και έδειξε παρά τους αποκλεισμούς της πρόπερσι από τη Μίλαν όσο και πέρσι από τη Λειψία ότι είναι μια δυνατή ομάδα. Η Κραϊόβα είναι η τρίτη στη σειρά ομάδα της Ρουμανίας με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρώπη, πίσω από την Στεάουα και την Ντιναμό.

Οι άλλες πέντε πιθανές αντιπάλοι της ΑΕΚ, οι Μπαλζάν (Μάλτα), Λάτσι (Αλβανία), Σκούπι (Βόρεια Μακεδονία), Πετροκούπ Χιντσέστι (Μολδαβία) και Τρανς Νάρβα (Εσθονία), στα χαρτιά είναι σαφώς πιο εύκολες ομάδες και μετρούν λίγες συμμετοχές στην Ευρώπη. Με προσοχή μια καλή ΑΕΚ μπορεί να τις αποκλείσει και εύκολα μάλιστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ