aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Φέρνει επιθετικό, σκέψεις και για U22

ΑΕΚ: Φέρνει επιθετικό, σκέψεις και για U22

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν στην ΑΕΚ για την ενίσχυσή της, μιας και απομένουν λιγότερο από τέσσερις ημέρες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφική περίοδος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος του Αρνάλ Κόντε είναι να προχωρήσει σε δυο ακόμη κινήσεις ενίσχυσης και να εξαντλήσει τις τέσσερις που δικαιούται.

Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ακραίου επιθετικού, που να μπορεί να παίζει και στην κορυφή. Στόχος φυσικά είναι αυτός που θα έρθει να είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά και να κάνει τη διαφορά και ένας λόγος που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο εκλεκτός είναι γιατί θέλει να εξαντλήσει ο Κόντε όλα τα ενδεχόμενα και να καταλήξει στην καλύτερη λύση.

Η δεύτερη κίνηση δεν αποκλείεται να εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Από τι επιλογές πιθανόν να υπάρχουν στα χέρια του τεχνικού διευθυντή ή αν βρεθεί κάτι καλό με παίκτη κάτω των 22 την υστάτη. Και το λέμε αυτό γιατί ο Κόντε το ψάχνει για κίνηση με νεαρό, που θα έχει όμως τα φόντα να προσφέρει και όχι απλά για να γεμίσει το ρόστερ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα χρειαστεί να γίνει διπλή αποδέσμευση, αλλά θα πρέπει να φύγει ένας παίκτης.

Αυτός ακόμη δεν είναι γνωστό ποιος θα είναι αν και φαίνεται ότι κάπου έχει επικεντρωθεί ο Κόντε για τον παίκτη που θα δει την έξοδο πρόωρα. Το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι να φέρει έναν ποιοτικό επιθετικό που θα έχει τα φόντα να δώσει πράγματα. Ο Τρισκόφσκι δεν μπορεί μόνος συνεχώς να τραβάει το κουπί του σκοραρίσματος, ενώ μπορεί να έχει επιστρέψει ο Ακοράν και να δείχνει ορεξάτος και με διάθεση να προσφέρει, όμως οι συχνοί τραυματισμοί του και το γεγονός ότι είναι στα 37 δεν προσφέρουν ασφάλεια στην ομάδα της Λάρνακας.

Αν ο Ακοράν είναι απόλυτα καλά και βγάλει το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς άλλα προβλήματα, σίγουρα θα θεωρηθεί κάτι σαν μετεγγραφή για την ομάδα η επιστροφή του. Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι ότι ο Γκονσάλες, όσο έπαιξε σε κύπελλο και πρωτάθλημα, έδειξε καλά στοιχεία και άφησε θετικές εντυπώσεις. Ο Φερνάντεθ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ