aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Έτοιμη για την υπέρβαση

ΑΕΚ: Έτοιμη για την υπέρβαση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ως ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες του θα πρέπει να τρέξουν πολύ και να είναι αποτελεσματικοί σκιαγράφησε το σημερινό κόντρα στη Λουντογκόρετς ο Αντόνι Ιραόλα. Ο Βάσκος τεχνικός στη Διάσκεψη Τύπου, τόνισε αρχικά τη σημασία της αναμέτρησης: «Ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα με ποιοτικό σύνολο και με εμπειρία στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι εάν δεν κερδίσουμε θα είναι δύσκολο, αλλά αυτό ισχύει και για την Λουντογκόρετς. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο  εαυτό μας. Περιμένω ένα παιχνίδι κλειστό και πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ελπίζω να είμαστε αποτελεσματικοί στα τελειώματα των φάσεων και να αποφύγουμε τα λάθη».

Ερωτηθείς στα σημεία «κλειδιά» που θα καθορίσουν το παιχνίδι, είπε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε πολύ, γιατί θα είναι πολύ απαιτητικός και γρήγορος αγώνας. Έχουν παίκτες με ταχύτητα ειδικά στα άκρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις της Λουντογκόρετς. Να τους υποχρεώσουμε να αμυνθούν, για να μπορέσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί από την πλευρά μας και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα». Σχετικά με τους τραυματίες ανέφερε ότι θα αγωνιστούν όσοι είναι 100% έτοιμοι. Δεδομένα εκτός αποστολής βρίσκονται οι Αντωνιάδης, Κάσες, Λαμπάν και Ρουσιάς.

Τους ποδοσφαιριστές στη Διάσκεψη Τύπου εκπροσώπησε ο Τέτε, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, και υπογράμμισε το δυνατό σημείο της Λουντογκόρετς: «Ξέρουμε ότι είναι δυνατοί στα άκρα και στις αντεπιθέσεις, γι’ αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε συμπαγείς. Έχουμε τη φιλοδοξία και την αισιοδοξία ότι μπορούμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Παλέψαμε πολύ για να έρθουμε εδώ και είμαστε έτοιμοι για έναν σπουδαίο αγώνα. Το κλειδί είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω να έχουμε και την τύχη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ