aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Δύσκολο και για τον Πλάνας

ΑΕΚ: Δύσκολο και για τον Πλάνας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πλούσιο καθημερινά είναι το ρεπορτάζ της ΑΕΚ αναφορικά με τους τραυματίες και τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν. Μπορεί επίσημα να γίνεται ενημέρωση μόνο την ημέρα της συνέντευξης Τύπου του Ιμανόλ Ιδιάκεθ πριν από κάθε ματς, όμως τα νέα «τρέχουν». Ο τραυματισμός του Κάρλες Πλάνας απασχολεί τη δεδομένη στιγμή περισσότερο, μιας και ο Καταλανός σέντερ μπακ έχει πρόβλημα που πολύ πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή από τον αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Έτσι, από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα και ήδη το ιατρικό δελτίο είναι βαρυφορτωμένο, ο Ιδιάκεθ δεν έχει καμία πρόθεση να ρισκάρει, όπως έκανε σε κάποιες άλλες περιπτώσεις. Ο Πλάνας με τα σημερινά δεδομένα δεν θα παίξει με την ΕΝΠ και τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει πιθανόν ο Τάντι.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα θέματα τα οποία απασχολούν. Στην αποστολή αναμένεται να είναι ο Μοϊσόφ και ο Χέφελ, που θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας μετρώντας περισσότερες προπονήσεις, όμως δύσκολα θα δούμε κάποιον βασικό. Ειδικά τον Μοϊσόφ.

Στα θετικά είναι ότι έχει πιθανότητες να αγωνιστεί ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Σήμερα η ομάδα της Λάρνακας επιστρέφει στις προπονήσεις και ο έμπειρος επιθετικός θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμό. Αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις και βγάλει το πρόγραμμα προπόνησης, θα είναι βασικός την Κυριακή.  Από εκεί και πέρα, ο Ακοράν νιώθει όλο και καλύτερα και αναμένεται να είναι στην αποστολή, ενώ ο Τρουγιόλς έχει ακόμη ενοχλήσεις και ίσως μείνει εκτός και από τον αγώνα με την ΕΝΠ.

Σίγουρος απών θα είναι ο Φλοριάν Τολεμές και κανείς ακόμη δεν μπορεί να προσδιορίσει πότε περίπου θα επιστρέψει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Σχετικά με τον Ραούλ Ρουίθ, που έφυγε τραυματίας από το ματς με την ΑΕΛ, δεν τίθεται θέμα απουσίας του. Του έγιναν κάποια ράμματα και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ιδιάκεθ για το ματς με την ΕΝΠ, όπου φυσικά ο στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ