aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Aναμένεται να είναι έτοιμος με Ομόνοια ο Τρισκόφσκι

ΑΕΚ: Aναμένεται να είναι έτοιμος με Ομόνοια ο Τρισκόφσκι

Η ΑΕΚ από το βράδυ της Κυριακής, μετρά την πρώτη απώλεια βαθμών. Παρόλο που πήγε στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να αναμετρηθεί με την Καρμιώτισσα, προερχόμενη από καλή εμφάνιση και επιβλητική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ στραβοπάτησε.

Φάνηκε πως, υπάρχουν τομείς στο παιχνίδι της ομάδας που χρίζουν βελτίωσης και η μπάλα είναι στα πόδια του Κανέδα και των παικτών. Άλλωστε ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και η ΑΕΚ εάν θέλει να ελπίζει σε επάνοδο στις επιτυχίες θα πρέπει να βρει τις λύσεις. Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να είναι έτοιμος ο Τρισκόφσκι. Πρόκειται για μια σημαντική μονάδα στην επίθεση και η απουσία του προχθές ήταν αισθητή.

Την ίδια ώρα, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ θα κλείσει εκτός απροόπτου με την προσθήκη νεαρού εξτρέμ, που θα πάρει θέση στον κατάλογο β. Λίγες ώρες απομένουν για να εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος (τα μεσάνυχτα), γι’ αυτό ότι είναι να γίνει, θα γίνει εντός της ημέρας. Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια για λύση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές. «Είμαστε στη διαδικασία να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση», σημείωσε ο Κυριάκος Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ