aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΣούπερ ντέρμπι Γαλλία-Γερμανία με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus. Και Ουγγαρία-Πορτογαλία με επιλογή Cash Out

Σούπερ ντέρμπι Γαλλία-Γερμανία με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus. Και Ουγγαρία-Πορτογαλία με επιλογή Cash Out

Αρχίζουν τα ματς για τον 6ο όμιλο, που χαρακτηρίζεται ως ο όμιλος του θανάτου στην διοργάνωση του Euro 2020. Στις 19:00, η Ουγγαρία θα αναμετρηθεί με την Πορτογαλία στην Βουδαπέστη, ενώ στις 22:00 θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι στο Μόναχο μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του EURO 2020 για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Ουγγαρία-Πορτογαλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ουγγαρίας προσφέρει 7.47, ενώ για νίκη της Πορτογαλίας δίνει 1.41. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.44. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.95, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.25.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Για το Γαλλία-Γερμανία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Γαλλίας προσφέρει 2.51, ενώ για νίκη της Πορτογαλίας δίνει 2.85. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.80.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ