aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETSerie A, Superleague και Premier League στο κυριακάτικο τραπέζι με τις πιο… χορταστικές αποδόσεις από...

Serie A, Superleague και Premier League στο κυριακάτικο τραπέζι με τις πιο… χορταστικές αποδόσεις από την Ubet!

Η Ubet αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων που προσφέρει στους φιλάθλους της Κύπρου ψηλές αποδόσεις σε πλούσιες στοιχηματικές επιλογές. Μπείτε τώρα στο ubet.com.cy και τοποθετήστε εύκολα και ασφαλισμένα τα στοιχήματα σας. Με την εγγραφή σας και την πρώτη σας κατάθεση, παίρνετε 100% bonus μέχρι €200.

Roma – Inter

Φαίνεται οι πιθανότητες να ακολουθούν το τρεντ της εποχής μας και να υποστηρίζουν επιτέλους όχι τόσο τους δυνατούς αλλά τα outsiders! Έτσι, αν και το αβαντάζ αυτής της αναμέτρησης φαινομενικά ανήκει στην Inter που βρίσκεται ψηλότερα στην κατάταξη, οι πιθανότητες είναι ελαφρώς με το μέρος της Roma και δίνουν στην νίκη της 2.70, ενώ η νίκη της Inter αφήνει 2.50 και η ισοπαλία 3.55. Τα goals από την άλλη φαίνεται να είναι παντελώς ξεχασμένα σε αυτό το ματς με το over 2.5 goals να αφήνει 1.75, το goal-goal 1.60 ενώ το under 2.5 goals 2.05.

Άρης Θεσσαλονίκης – Παναθηναϊκός

Τετράφυλλο εύχεται είναι το τριφύλλι του Παναθηναϊκού αυτή την Κυριακή αφού ο Άρης Θεσσαλονίκης θα στραφεί στην μυθολογία και να επικαλεστεί δυνάμεις από τον συνονόματο θεό του και θεό του πολέμου! Όσες όμως μάχες και αν αναμένεται να δώσει ο Άρης, η νίκη ανήκει στον Παναθηναϊκό με 3.20 ενώ η ισοπαλία έχει 3.05 και η νίκη του Άρη 2.35. To over 2.5 goals θα δίνει 2.35, το goal-goal 2.00 και το under 2.5 goals 1.55.

Arsenal – Tottenham

Άρση της κακοτυχίας της ζητάει διακαώς η Arsenal και ίσως αυτή την Κυριακή να είναι πολύ κοντά! Με τις πιθανότητες να είναι στο 50-50, οι κανονιέρηδες έχουν τις ίδιες σχεδόν πιθανότητες για νίκη με την Tottenham που βρίσκεται πολύ ψηλότερα στην κατάταξη. Μια νίκη λοιπόν της Arsenal δίνει 2.55, ενώ η ισοπαλία δίνει 3.60 και η νίκη της Tottenham 2.70. Το over 2.5 goals είναι στο 1.55, το goal-goal στο 1.45 και το under 2.5 goals στο 2.45.

Liverpool – Everton

Μετά από ένα απολαυστικό κυριακάτικο τραπέζι, η Liverpool θα πάει για μια βόλτα μέχρι το Anfield να πάρει μια ακόμα μια νίκη και να επιστρέψει. Οι πιθανότητες λοιπόν αυτής της αναμέτρησης είναι με το μέρος της Liverpool που θα πάρει την νίκη με 1.40. Η ισοπαλία ανεβαίνει στο 5.10 και η νίκη της Everton, ακόμα πιο ψηλά, στο 7.70. Στην βόλτα της η Liverpool θα συναντήσει και πολλά goals και θα μας δώσει αποδόσεις 1.60 στο over 2.5, 1.85 στο goal-goal και 2.35 στο under 2.5 goals.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλες τις στοιχηματικές μας επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ