aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETOver 2.5 goals το Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα; Απόδοση 1.60 στην BET ON ALFA

Over 2.5 goals το Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα; Απόδοση 1.60 στην BET ON ALFA

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA A’ κατηγορίας και η BET ON ALFA προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις και πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Στις 17:00 στο «Αμμόχωστος» θα γίνει το πολύ σημαντικό ματς για τη μάχη της παραμονής ανάμεσα στην Αλκή και την ΕΝΠ, στις 18:00 στο Τσίρειο ο Απόλλωνας υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ στο Μακάρειο στις 19:00 θα αναμετρηθούν Δόξα και Ανόρθωση.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Στην απόλυτη ισορροπία προσφέρεται το Αλκή – ΕΝΠ καθώς απόδοση 2.50 προσφέρεται για νίκη και των δύο ομάδων, ενώ στο 3.15 προσφέρεται το σημείο της ισοπαλίας. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.95, στο 1.70 προσφέρεται το under 2.5 goals και στο 1.75 το goal – goal.

Πολύ μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.25 είναι ο Απόλλωνας στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίριεο. Στο 11 προσφέρεται το διπλό για νίκη της Νέας Σαλαμίνας και στο 5 το σημείο της ισοπαλίας. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.60, το under 2.5 goals 2.15 και στο 2.10 είναι η απόδοση του goal – goal.

Στην αναμέτρηση Δόξα – Ανόρθωση, ο άσος για νίκη της Δόξας προσφέρεται στο 2.30, το διπλό για νίκη της Ανόρθωσης στο 2.70 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.25. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.80, στο 1.85 προσφέρεται το under 2.5 goals και στο 1.65 είναι η απόδοση του goal – goal.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του Παγκύπριου πρωταθήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ