aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜεγάλα ντέρμπι Βαλένθια-Μπάρτσα και Άρης-ΠΑΟΚ, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Μεγάλα ντέρμπι Βαλένθια-Μπάρτσα και Άρης-ΠΑΟΚ, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus

Σπουδαία ματς με σούπερ αποδόσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Στην Primera Division, η Βαλένθια υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε ντέρμπι που θα γίνει στις 17:15. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Αναμέτρηση με μεγάλη αντιπαλότητα στην Premier League, ανάμεσα στην Λιντς και την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στις 16:00. Στην Serie A, η Ουντινέζε υποδέχεται την Λάτσιο στις 21:45, ενώ στην θεσσαλονίκη θα γίνει το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στις 19:30.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λιντς-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η επιλογή για νίκη της Λιντς δίνει 3.71, ενώ για νίκη της Γιουνάϊτεντ δίνει 1.88. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.82. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.28. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.56.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΙΝΤΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βαλένθια-Μπαρτσελόνα, η επιλογή για νίκη της Βαλένθια δίνει 3.51, ενώ για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.99. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.62. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.76, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.02. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.66.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουντινέζε-Λάτσιο, η επιλογή για νίκη της Ουντινέζε δίνει 3.05, ενώ για νίκη της Λάτσιο δίνει 2.26. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.31. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.91, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.86. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΛΑΤΣΙΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης-ΠΑΟΚ, η επιλογή για νίκη του Άρη δίνει 2.81, ενώ για νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 2.46. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.06. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.33, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΆΡΗΣ – ΠΑΟΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ