aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜΑΤΣΑΡΑ Liverpool – Man City με Build & Bet στην BET ON ALFA

ΜΑΤΣΑΡΑ Liverpool – Man City με Build & Bet στην BET ON ALFA

Και τώρα οι δύο τους. Liverpool και Man City, θα αναμετρηθούν στις 18:30 στο Άνφιλντ, στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της Premier League, το οποίο έχει καθοριστικό χαρακτήρα για την έκβαση της μάχης του τίτλου. Οι δύο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, ενώ έδωσαν και πέρσι τη μάχη μεταξύ τους, θα αναμετρηθούν σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, το οποίο προσφέρεται με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ αποδόσεις από την BET ON ALFA.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης η BET ON ALFA μέσω του πρωτοποριακού Build & Bet, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πολλές στοιχηματικές επιλογές από το σπουδαίο ντέρμπι της Premier League και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

Το μεγάλο ματς προσφέρεται στην απόλυτη ισορροπία καθώς η νίκη τόσο της Liverpool όσο και τη Man City έχει απόδοση 2.55, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται σε απόδοση 3.50. Η Liverpool έχει την ευκαιρία με νίκη απέναντι στον κύριο ανταγωνιστή της για τον τίτλο να εκτοξεύσει τη διαφορά στο +9 και να κάνει το μεγάλο άλμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η Man City παίζει υπό πολύ μεγαλύτερη πίεση και θέλει τη νίκη για να μειώσει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.55 και το under 2.5 goals 2.20, ενώ το over 3.5 goals έχει απόδοση 2.40 και το under 3.5 goals 1.50. Η επιλογή goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν στο μεγάλο ντέρμπι και οι δύο ομάδες, προσφέρεται σε απόδοση 1.50.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για το σπουδαίο ντέρμπι της Premier League, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της BET ON ALFA.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ