aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΗ Meridianbet και στο MLS! Οι καλύτερες αποδόσεις από το παιχνίδι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι –...

Η Meridianbet και στο MLS! Οι καλύτερες αποδόσεις από το παιχνίδι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι – Κολοράντο Ράπιντς!

** ** O αγώνας Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι – Κολοράντο Ράπιντς για το MLS λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

** Ενδιαφέρον παιχνίδι από το Αμερικανικό MLS, Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και Κολοράντο Ράπιντς συγκρούονται με μοναδικό στόχο την νίκη με την ομάδα του Κάνσας Σίτι να βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας με 9 βαθμούς σε 12 αγώνες και η ομάδα του Κολοράντο να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

Υπέστη ταπεινωτική ήττα στο Πόρτλαντ η Σπόρτινγκ με το απίστευτο 7-2. Αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν η άμυνα. Μέχρι το 56’ βρισκόταν πίσω με 4-0. Μείωσε σε 5-2 στο 75’, αλλά δέχτηκε ακόμα δύο τέρματα στο φινάλε. Τουλάχιστον σκόραρε και πάλι ο Τζιωνής. Τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Έβδομος αγώνας χωρίς νίκη. Πολύ έντονος ο προβληματισμός στο εσωτερικό της. Δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή εξαιρετική ομάδα.

Από την άλλη η Κολοράντο Ράπιντς εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στον εντός έδρας αγώνα με το Λος Αντζελες φτάνοντας δίκαια στο 2-0. Με δύο πέναλτι το έπραξε από τους Ζάρντες στο 17’ και Ρούμπιο στο 28’. Διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της στη συνέχεια της αναμέτρησης και απειλήθηκε σε πολύ λίγες περιπτώσεις.

Αυτό ήταν το τέταρτο σερί under και N/G, καθώς και το ένατο under στα έντεκα τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

2142: Sporting Kansas City vs Colorado Rapids « Childrens Mercy Park»

Προϊστορία

*Έπαιξαν πριν από δύο μήνες και το Κολοράντο επικράτησε με 2-0 εντός έδρας. Τα τρία προηγούμενα μεταξύ τους έληξαν ισόπαλα.

*Τέσσερα σερί under μετράνε στις μεταξύ τους συγκρούσεις.

 EΚΤΙΜΗΣΗ

** Το Κάνσας θα είναι δύσκολο να μαζέψει τα κομμάτια του μετά την επτάρα στο Πόρτλαντ, αλλά στην έδρα του έχει μόνο μία ήττα σε έξι αγώνες φέτος.

Εμείς προτείνουμε το Both Teams to score & First Half Total Goals «GG&I1-3» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (2.29 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι με τους Κολοράντο Ράπιντς ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

BET BUILDER – Δημιουργήστε τον δικό σας συνδυασμό!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ