aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ αποδόσεις για τον πρωταθλητή Κύπρου! Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ αποδόσεις για τον πρωταθλητή Κύπρου! Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Το 2021 φεύγει χωρίς… εκκρεμότητες στο κυπριακό πρωτάθλημα, αφού διεξήχθησαν όλα τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων στην αρχή της σεζόν ή είχαν διακοπεί λόγω καιρικών συνθηκών, όπως το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια. Η βαθμολογία δεν έχει πλέον… αστερίσκους και κενά μετά από 14 αγωνιστικές και ο Stoiximan σας προσφέρει ανανεωμένες αποδόσεις για τον επόμενο πρωταθλητή!

Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα ματς στην Κύπρο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out! Και όχι μόνο! Προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό που αφορά στον επόμενο πρωταθλητή!

Μετά την ήττα από την Πάφο η ΑΕΚ υποχώρησε από την πρώτη θέση των φαβορί και πέρασε στη δεύτερη. Πρώτο φαβορί θεωρείται ο Απόλλωνας, ο οποίος έχει απόδοση 2.25 στον Stoiximan, με την ΑΕΚ να ακολουθεί στο 3.50. Η Ομόνοια που είχε ξεκινήσει τη σεζόν ως φαβορί για τη διατήρηση των σκήπτρων έχει υποχωρήσει πλέον στην τρίτη θέση με απόδοση 7.00. Η έκπληξη του πρωταθλήματος, ο Άρης, έχει σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση με απόδοση 9.00! Η απόδοση του ΑΠΟΕΛ είναι 12.00 και της Ανόρθωσης 15.00, με την Πάφο στο 75.00. Η ΑΕΛ έχει φτάσει πλέον να έχει απόδοση 300.00!

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα;

Δείτε εδώ αναλυτικά τις αποδόσεις και ποντάρετε!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ