aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤρινκιέρι: «Ο Ολυμπιακός είναι τώρα η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και από τα φαβορί για...

Τρινκιέρι: «Ο Ολυμπιακός είναι τώρα η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και από τα φαβορί για το τρόπαιο»

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό (9/3, 21:00) και ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική ομάδα.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τον Ολυμπιακό, τον οποίο καλείται να αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης (9/3, 21:00) στο φαληρικό παλέ.

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο» ήταν τα πρώτα λόγια του Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος συνέχισε: «Διαθέτουν υψηλή ποιότητα και τέλειους παίκτες όπως είναι ο Σάσα Βεζένκοβ ή ο Κώστας Σλούκας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Θα είναι μια τεράστια πρόκληση να παίξουμε εναντίον τους και θα χρειαστεί να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι».

Στο ματς του α’ γύρου στο Μόναχο, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της Μπάγερν με 82-71 έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Βεζένκοβ (20π., 13τιμπ., 4ασ.), Φαλ (16π., 5ριμπ.) και Σλούκα (14π., 3ασ.)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ