aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Αθήνα για δύο φιλικά

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην τελική της ευθεία, μπαίνει η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος καλαθόσφαιρας, ενόψει των αγώνων για τους ΑΜΚΕ στο Σαν Μαρίνο. Μεθαύριο η ομάδα μας θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μονταρίσματος.

Συγκεκριμένα, κατά τη μέρα της άφιξης, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Περιστερίου και την επομένη, αυτήν του Αμύντα. Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν 15 παίκτες και με την επιστροφή της ομάδας μας στην Κύπρο, θα γίνει και η τελική επιλογή των 12 παικτών ενόψει των ΑΜΚΕ.

«Το γεγονός ότι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αποτελεί δίχως άλλο την καλύτερη προϋπόθεση για να μας εμπνέει αισιοδοξία. Είναι λοιπόν πάνω σε αυτό που βασίζουμε την πεποίθηση ότι η προσπάθεια που θα κάνουμε στους προσεχείς ΑΜΚΕ, θα είναι επιτυχημένη», ανέφερε στο «Goal» ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Παναγιώτης Γιανναράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ