aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παραλίμνι: Επιβεβαιώνει ο Νικόλας

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Σε χθεσινό ρεπορτάζ μας, είχαμε αναφερθεί στην πληροφορία ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παραλιμνίου και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτή την πληροφορίες έρχεται να την επιβεβαιώσει με δηλώσεις στο «Goal» και ο ίδιος ο νεαρός Κύπριος προπονητής: «Στην ΕΝΠ έχω συναντήσει ένα πολύ καλό περιβάλλον, με ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και γενικότερα το άθλημα. Αυτό είναι ήδη αρκετό για να κάνει τον κάθε προπονητή, όχι μόνο εμένα, να είναι θετικός στο να συνεχίσει να εργάζεται σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Ωστόσο, είναι ακόμη νωρίς για να μπορεί να γίνει λόγος για οτιδήποτε άλλο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Πάντως αυτό που θέλουν όλοι για την ΕΝΠ, είναι να συνεχίσει να έχει επιτυχίες σαν αυτές της λήξασα σεζόν».

Η παραίτηση του Θωμά από την προεδρία στεναχώρησε πολύ κόσμο στο Παραλίμνι. Διότι, υπό την παρουσία του η ομάδα πραγματοποίησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της μαζεμένες κατά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε. Θυμίζουμε ότι η Ένωση έφθασε ως την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, όπως και στην αντίστοιχη του κυπέλλου (αποκλείστηκε από τον Κεραυνό σε αμφότερες τις διοργανώσεις). Με αυτά, η ομάδα του Παραλιμνίου, κατάφερε να δώσει τη δική της απόχρωση στο πρωτάθλημα των μεγάλων!

Τώρα, όσον αφορά τον Θωμά, γνωρίζοντας τόσο τον ίδιο, αλλά και μαθαίνοντας από άλλους για την προσωπικότητα του, πρόκειται για έναν άνθρωπο αρκετά εργατικό, αλλά και με ηγετικές ικανότητες. Ήταν κάτι το πολύ σπουδαίο αυτό που είχε καταφέρει, να διατηρήσει ένα οικογενειακό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, σε σημείο που να αποτελεί γενική παραδοχή ότι ήταν αυτό το κλίμα που αποτέλεσε τον «ακρογωνιαίο λίθο» πάνω στον οποίο κτίσθηκε η μεγάλη επιτυχία της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε. Δεν είναι ακόμη γνωστό για τη διάδοχο κατάσταση στην καλαθοσφαιρική Ένωση, αλλά αυτή η εντυπωσιακή πορεία, πρέπει να συνεχισθεί. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει, τόσο για το ίδιο το σωματείο, αλλά και για το άθλημα, γενικότερα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ