aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚεραυνός: «Στα επίσημα να είμαστε έτοιμοι» (δηλώσεις Λειβαδιώτη»

Κεραυνός: «Στα επίσημα να είμαστε έτοιμοι» (δηλώσεις Λειβαδιώτη»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με δύο νίκες, στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε στο τουρνουά, που  ο ίδιος διοργάνωσε, έκλεισε τις υποχρεώσεις του σε αυτό, ο Κεραυνός. Δυο νίκες που ωστόσο είχαν και ισάριθμες «αποχρώσεις», υπό την έννοια, ότι τη δεδομένη αυτή στιγμή οι αντίπαλοι του ήταν διαφορετικών ταχυτήτων.

Από τη μια, η πανίσχυρη όσο και πανέτοιμη ομάδα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ (η μόνη ομάδα του ερχόμενου πρωταθλήματος που έχει επίσημα παιχνίδια στα… χέρια) και από την άλλη, η Ένωση που δεν είναι ακόμα έτοιμη και δεν έχει κλείσει όλες τις θέσεις των ξένων της παικτών.

Εννοείται ότι στον Κεραυνό, είναι επόμενο ότι θα στέκονταν περισσότερο στη νίκη πάνω στην πρωταθλήτρια που όσο και αν αυτή κρίθηκε στα σημεία και δεν είναι νίκη… πρωταθλήματος, αλλά τουρνουά, μετράει όπως και αν το δει κανείς.

Ο λόγος είναι απλός. Είναι μια νίκη, που αντανακλά θετικά πάνω στον τομέα του γοήτρου και που δίνει μεγαλύτερη ώθηση, τόσο στην τεχνική ηγεσία όσο και στους παίκτες, να συνεχίσουν με μεγαλύτερο ζήλο τη σκληρή προσπάθεια που κάνουν αυτόν τον καιρό. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την παρουσίαση μιας όσο το δυνατόν πιο δυνατής ομάδας.

«Στόχος μας, είναι μέσα από κάθε παιχνίδι, είτε σε τουρνουά, είτε απλού φιλικού, να βελτιώνουμε κάποια πράγματα και επομένως όταν θα έλθει η ώρα των επίσημων αγώνων, να είμαστε πλήρως έτοιμοι», δήλωσε ο προπονητής, Χριστόφορος Λειβαδιώτης. Το… μήνυμα, όμως, ήταν σαφές, σύμφωνα και με τον ίδιο. Περιμένει να δει περισσότερα πράγματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ