aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εθνική Ανδρών: Νίκησε και τον Αμύντα

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Αθήνα το αντιπροσωπευτικό καλαθοσφαιρικό μας συγκρότημα, των Ανδρών. Η Εθνική Κύπρου νίκησε τον Αμύντα με σκορ 77-50 σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ανωτερότητα της ομάδας μας, ήταν καταφανής, κάτι άλλωστε που καταδεικνύεται και από την τελική διαφορά των 27 πόντων.

Στο παιχνίδι αυτό, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Γιανναράς δοκίμασε αρκετά σχήματα καθώς και παίκτες και χαρακτηριστικό ήταν το ότι, πήραν χρόνο συμμετοχής και οι 14 παίκτες που είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Ελληνική πρωτεύουσα. Ο κ. Γιανναράς, έμεινε και πάλι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι διεθνείς μας και όπως όλα δείχνουν, θα πάνε πανέτοιμοι στο Σαν Μαρίνο (αναχώρηση την Κυριακή) για να διεκδικήσουν το στόχο τους.

Στη συνομιλία που είχαμε με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, μας αποκάλυψε ότι η τελική επιλογή για την αποστολή που θα μας εκπροσωπήσει στο Σαν Μαρίνο, θα γίνει με την επιστροφή στην Κύπρο (αναμενόμενα, την Πέμπτη ή την Παρασκευή).

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον Αμύντα, μας ανέφερε τα ακόλουθα: «Μπορώ να πω, ότι μείναμε ικανοποιημένοι, τόσο από την προσπάθεια, όσο και από τη διάθεση των παικτών μας και αυτό, είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Τώρα, θα γίνει η τελική επιλογή που θα ταξιδέψει στο Σαν Μαρίνο, όπου η αποστολή που θα μεταβεί εκεί, πιστεύω ότι θα εκπροσωπήσει επάξια την Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ