aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΕθνική Ανδρών: Νίκη με Περιστέρι και χρήσιμα συμπεράσματα!

Εθνική Ανδρών: Νίκη με Περιστέρι και χρήσιμα συμπεράσματα!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με νίκη ολοκληρώθηκε το πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια μονταρίσματος που έχει να δώσει το αντιπροσωπευτικό καλαθοσφαιρικό μας συγκρότημα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους ΑΜΚΕ που θα γίνουν στο Σαν Μαρίνο.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης (23/05) οι διεθνείς μας επικράτησαν σε βάρος της ομάδας του Περιστερίου με σκορ 70-65, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Παναγιώτη Γιανναρά, να εξάγει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας των διεθνών μας.

Σημειώνεται ότι στο παιχνίδι με το Περιστέρι, αγωνίστηκαν οι 12 από τους 14 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την Ελλάδα, ενώ στο δεύτερο φιλικό που θα γίνει απόψε (με Αμύντα, έναρξη στις 19:00), αναμένεται ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι δυο που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τρίτης. Πρόκειται για τους Πιττάκα και Ηλιάδη.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με το Περιστέρι, επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη Γιανναρά, που μας ανέφερε τα εξής: «Ήταν το πρώτο από τα δυο φιλικά προετοιμασίας ενόψει Σαν Μαρίνο και μέσα από τα όσα έδειξαν οι παίκτες μας, πειθόμαστε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε ευχαριστημένοι, από την καθαυτό προετοιμασία, κάτι που μας εμπνέει αισιοδοξία, ενόψει της προσπάθειας που μας περιμένει στο Σαν Μαρίνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ