aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ-Παραλίμνι: Η νίκη είναι μεγάλη ανάγκη

Στο «Ελευθερία» ανοίγει απόψε (19:00, Cytavision 1) η αυλαία για την 8η αγωνιστική στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας. Η ΕΘΑ υποδέχεται το Παραλίμνι σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον.

Η ΕΘΑ ζητά άμεση επάνοδο στις νίκες, αλλά θέλει και να εξιλεωθεί μετά τη βαριά ήττα που δέχθηκε από τον Κεραυνό, στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Τρίτης. Βέβαια και το Παραλίμνι προέρχεται από ήττα (εκτός, από την ΑΕΚ), μόνο όμως που η έκταση της δεν έφθασε στα όρια της συντριβής.

Η ουσία είναι ότι τόσο οι κιτρινόμαυροι όσο και οι βυσσινί θέλουν οπωσδήποτε το ροζ φύλλο για να ανέβουν βαθμολογικά. Η γηπεδούχος ομάδα θα επιδιώξει τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας επιτυχία της, τη στιγμή που η φιλοξενούμενη ομάδα μετά από δυο διαδοχικές ήττες, επιζητά την επάνοδο στις επιτυχίες και στις καλές εντυπώσεις που είχε άξια κερδίσει στις αρχές του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ