aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΘΑ: «Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μετά τον Κεραυνό και την ΑΕΚ, η ΕΘΑ έγινε η τρίτη ομάδα που συμπλήρωσε το ρόστερ, στο οποίο θα στηρίξει τις προσπάθειες επίτευξης των στόχων της στη νέα σεζόν.

Πρόσφατα είχαμε δημοσιεύσει τα ονόματα και των πέντε ξένων παικτών, με τους οποίους ενισχύθηκαν οι κιτρινόμαυροι, που με βάση τα δεδομένα που παρουσιάζουν, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θα είναι στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Δική μας η τοποθέτηση αυτή, από τη στιγμή που υπήρξε ουσιώδης ενίσχυση από την ντόπια αγορά (Πηλαβάς, Λοϊζίδης), ενώ από τη ξένη, ξεχωρίζει το όνομα του Κλιφ Κόλιμον, του άλλοτε άσου, στον Άρη Θεσσαλονίκης!  Από εκεί και πέρα, είδαμε ότι η ομάδα της Έγκωμης ενισχύθηκε με μικρούς σε ηλικία ξένους παίκτες και συνάμα, αθλητικούς.

Αισθανόμαστε ότι η ΕΘΑ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα έχει αντοχές στο να πιέζει αρκετά τον αντίπαλο και να μπορεί να τρέχει πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.  Ωστόσο, μιλήσαμε και με τον καθ` ύλη αρμόδιο, που δεν είναι άλλος εκτός από τον προπονητή, Νικόλα Παπαδόπουλο που μας είπε τα ακόλουθα για την ομάδα που… ετοιμάζει.

«Ο βασικός στόχος μας, είναι να φτιάξουμε μιαν ομάδα που να είναι σε θέση να αποκτήσει τη δική της ταυτότητα, όπως κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει κατορθωτό μέσα από τα παιχνίδια αν και εφόσον σε αυτά, επιβάλλει το δικό της ρυθμό, μη αφήνοντας δηλαδή τον αντίπαλο να επιβάλλει το δικό του», το σχόλιο του Κύπριου τεχνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ