aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΈνωση: Προέχει η ποδοσφαιρική εταιρεία, συνεχίζει ο «Πιστόλας»

Ένωση: Προέχει η ποδοσφαιρική εταιρεία, συνεχίζει ο «Πιστόλας»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στο Παραλίμνι γνωρίζουν ότι η καλαθοσφαιρική ομάδα της Ένωσης, με τη συμμετοχή της στην ημιτελική φάση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου, έγραψε! Βάσει τούτου, όλοι στο Παραλίμνι γνωρίζουν ότι αυτή η επιτυχία, θα είναι κρίμα και άδικο να μην συνεχισθεί.

Τι γίνεται λοιπόν παραπέρα; Προέκυψε παραίτησης του προέδρου Θωμά, κάτι που προκάλεσε στεναχώρια στις τάξεις της ομάδας. Ο εν λόγω παράγοντας, ήταν ο «ακρογωνιαίος λίθος» (και όχι μόνο), πάνω στον οποίο οικοδομήθηκε η εντυπωσιακή ομάδα που όλοι θαύμασαν. Η διοίκηση της Ένωσης, έχει κατά νου τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ούτως ώστε και στη νέα σεζόν, να ξαναδούμε την βυσσινί ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των μεγάλων.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στον «τιμονιέρι» της ομάδας κατά τη νέα σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας αυτός θα είναι και πάλι ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Αυτό προκύπτει μέσα από (ανεπίσημες) επαφές που έγιναν, ανάμεσα στο νεαρό Κύπριο τεχνικό και σε ανθρώπους της ομάδας, κατά τις οποίες φάνηκε ότι ο Παπαδόπουλος, είναι θετικός στην προοπτική να προπονεί και του χρόνου, την ομάδα την οποία κατά τη χρονιά που πέρασε, την οδήγησε στις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της. Όμως, βάσει των όσων γνωρίζουμε, δεν θα υπάρξει κάτι επίσημο σύντομα (εκτός απροόπτου).

Όπως αποκαλύψαμε πρόσφατα, με το που θα κλείσει αυτό το θέμα, το βάρος θα… μεταφερθεί στον προγραμματισμό του καλαθοσφαιρικού τμήματος, ενώ πέραν του θέματος με τον προπονητή, στο Παραλίμνι θα αξιολογήσουν και τις περιπτώσεις των ταλαντούχων Κύπριων παικτών που διαθέτει η ομάδα.

Αυτά όσον αφορά στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, αφού στο παρών στάδιο, προέχουν οι ενέργειες που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό από τη στιγμή που γίνονται προσπάθειες για σύσταση εταιρείας. Με το που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή, θα «μπει το νερό στο αυλάκι» όσον αφορά στον προγραμματισμό του καλαθοσφαιρικού τμήματος, οπόταν και θα αναμένουμε τις εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ