aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΆντονι Κινγκ: Πολύ δύσκολο να παίξει στο πρωτάθλημα μας

Άντονι Κινγκ: Πολύ δύσκολο να παίξει στο πρωτάθλημα μας

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ήλθε κάποτε στην ΕΘΑ και πραγματικά άφηνε με το… στόμα ανοικτό φίλους και αντιπάλους. Για τον Άντονι Κινγκ ο λόγος, ο οποίος μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα μας, βρήκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στη Γερμανία και συγκεκριμένα στους Άρτλαντ Ντράγκονς και από εκεί, πήγε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Γνωστό βέβαια ο ότι ο δυναμικός πάουερ-φόργουοντ απέκτησε και την Κυπριακή υπηκοότητα και αγωνίζεται με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας. Ωστόσο επειδή τις τελευταίες μέρες είχε αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία τον Άντονι Κινγκ, έχουν προσεγγίσει κάποιες ομάδες μας, να μεταφέρουμε τις δικές μας πληροφορίες που λένε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποια ομάδα που θα είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Μάλιστα αυτό έχει να κάνει και με το ότι, ήδη κάποιες ενέργειες από ομάδες του εξωτερικού, για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Επιπρόσθετα να αναφέρουμε ότι ο Άντονι Κινγκ, από τη στιγμή που ηλικιακά βρίσκεται προς το τέλος της καριέρας του, αυτό που ψάχνει είναι ένα πολύ «δυνατό» συμβόλαιο!

Αυτά είναι τα δεδομένα, όπως τα μεταφέρουμε σύμφωνα με τις πηγές μας. Τώρα, αν βρεθεί κάποια δική μας ομάδα που να προσφέρει τα απαιτούμενα προς την πλευρά του παίκτη και αυτός τα δεχθεί, τότε δε νομίζουμε να υπάρχει λόγος ούτως ώστε να μη ξαναδούμε τον Άντονι Κινγκ, στο δικό μας πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ