aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Αντίο» από την Νικοδήμου

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αυτή η είδηση μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να είναι. Γιατί πραγματικά η Κούλα Νικοδήμου ήταν από τα πλέον καλύτερα παιδιά που ανέδειξε ο καλαθοσφαιρικός μας χώρος. Ήταν από τα παιδιά εκείνα που συνδύαζαν μια πολύ καλή αγωνιστική αξία, με έναν ισότιμο χαρακτήρα! Αυτά χωρίς περιστροφές και… περνάμε στη μη ευχάριστη είδηση, που έχει να κάνει με την οριστική απόφαση της διεθνούς παίκτριας να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, στα 31 της (από τις 24 Ιουνίου) χρόνια.

«Είναι αλήθεια ότι δυσκολεύτηκα να πάρω αυτήν την απόφαση, επειδή είχα να σκεφτώ πολλά πράγματα. Στα 31 μου, έχω πλέον άλλες προτεραιότητες, όμως όσο και αν ήθελα να βάλω μέσα σε αυτές την καλαθόσφαιρα, εν τέλει στο… ζύγισμα που έκανα στη σκέψη μου, ήταν αδύνατο να περιλαμβανόταν το αγαπημένο μου άθλημα», δήλωσε στο Goal.com.cy.

Και συμπλήρωσε με τα ακόλουθα: «Νοιώθω ότι αποχωρώ γεμάτη από χαρές και από εμπειρίες. Ωστόσο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν και ειδικά τρεις. Τους Λάζαρο Παπαδημητρίου, Λίνο Γαβριήλ και Νικολίνα Κουζή. Ήταν οι άνθρωποι που κατάφεραν να πάρουν το μάξιμουμ από μένα, διδάσκοντάς μου πάρα πολλά και πολύτιμα πράγματα! Για μένα όμως είναι πολύ ευχάριστο το ότι αποχωρώ με την καλύτερη μου χρονιά από πλευράς επιδόσεων με τους τέσσερις τίτλους (Σούπερ καπ, πρωτάθλημα, κύπελλο και πολυτιμότερη παίχτρια στο Σούπερ-καπ) που κατέκτησα με τον Κεραυνό, στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία».

Το δικό μας σχόλιο, απλό… Δεν είναι απλώς η γυναικεία καλαθόσφαιρα που μένει φτωχότερη, αλλά γενικότερα το άθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ