Νέα σημαντική επιτυχία για την κυπριακή σκοποβολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ελλάδα, με τους αθλητές μας να ανεβαίνουν στο βάθρο σε δύο διαφορετικές κατηγορίες.
Ο Μάρκος Κοντόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Σκητ Σόλο Εφήβων, επικρατώντας στον τελικό του Γερμανού Βλάντισλαβ Ποντάμπσκι με 7-3. Στην ίδια διοργάνωση, η Σωτηρούλα Χρίστου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Σκητ Σόλο Νεανίδων, προσθέτοντας ακόμη μία διάκριση για την κυπριακή αποστολή.
Σημαντική παρουσία στο βάθρο είχαν και η Αναστασία Ελευθερίου με τον Σωτήρη Αντωνίου, οι οποίοι κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Σκητ Ντούο. Το κυπριακό δίδυμο έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε με 7-3 από το πολωνικό δίδυμο και ολοκλήρωσε τη διοργάνωση στη δεύτερη θέση.














