aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Αισιόδοξοι για ένα καλύτερο αύριο»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Χρυσά και με την αξία τους, γυρνούν τα κορίτσια μας κάτω των 18 από τη Μάλτα! Εκεί, όπου η ομάδα του Μιχάλη Ματσεντίδη, κατάφερε να επαληθεύσει τις προσδοκίες όλων μας και έτσι να αποδείξει ότι δίκαια τα κορίτσια μας έχουν… Εθνική ομάδα! Το λέμε αυτό, διότι για μας ήταν κάτι το πραγματικά αδιανόητο να μην υπήρχε γυναικεία Εθνική ομάδα καλαθόσφαιρας με αυτονόητη την έννοια.

Εν πάση περιπτώσει. Ίσως να μην είναι της ώρας όλα αυτά, αλλά η επιτυχία στη Μάλτα, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των αυριανών μας παικτριών, που μετά την επαναδραστηριοποίηση της Εθνικής ομάδας των γυναικών, προσφέρουν με τη δική τους σειρά, ένα ακόμα κίνητρο στο να δούμε ένα ενδιαφέρον γυναικείο πρωτάθλημα κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Το λέμε αυτό, διότι ήδη τα κορίτσιά μας θα έχουν και το κίνητρο κλήσης στην Εθνική ομάδα. Ο Μιχάλης Ματσεντίδης, είναι ένας από τους πλέον εξελίξιμους προπονητές στον τόπο μας, που ήδη έχει αρκετή εμπειρία προπονώντας γυναικείες ομάδες. Επικοινωνήσαμε με το νεαρό τεχνικό, από τον οποίο ζητήσαμε να τοποθετηθεί γενικότερα για το τι σημαίνει η επιτυχία στη Μάλτα για τη γυναικεία καλαθόσφαιρα.

Μας είπε τα ακόλουθα: «Από τη στιγμή που είναι νεαρά κορίτσια που έφθασαν σε αυτήν την επιτυχία, αυτό είναι ένα γεγονός που μας κάνει όλους πιο αισιόδοξους για ένα καλύτερο αύριο στη γυναικεία καλαθόσφαιρα! Είναι κάτι που το αξίζουν τα κορίτσια μας και με αυτήν τους την επιτυχία, απέδειξαν ότι το αξίζουν»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ