aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΨάχνουν το δύο στα δύο Ένωση και ΕΘΑ, για την πρώτη τους νίκη ΑΠΟΠ και...

Ψάχνουν το δύο στα δύο Ένωση και ΕΘΑ, για την πρώτη τους νίκη ΑΠΟΠ και Ομόνοια

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ. Τη νίκη, που θα τους επιτρέψει να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους, θα κυνηγήσουν η Ένωση και η ΕΘΑ στην «Αίθουσα Παραλιμνίου» (17:30). Στο άλλο σημερινό ματς, ο ΑΠΟΠ και η Ομόνοια θα αναμετρηθούν στην Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» (19:30).

Αύριο, στο Λύκειο Παλουριώτισσας, ο Αχιλλέας Καϊμακλίου θα φιλοξενήσει την Πετρολίνα ΑΕΚ (19:30). Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν για τους πρώτους βαθμούς νίκης, ενώ οι κιτρινοπράσινοι θέλουν να «κολλήσουν» δεύτερη επιτυχία.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στην «Απόλλων Αρένα», με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Κεραυνό (19:30, Cytavision). Από τη μια η ομάδα της Λεμεσού θέλει να διευρύνει το αήττητό της και από την άλλη το συγκρότημα του Στροβόλου θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη νίκη στη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ