aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ: Επιστροφή στη δράση

Επιστροφή στη δράση της ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ, μετά τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ανδρών. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν έξι αγώνες, τέσσερις σήμερα και δύο αύριο.

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη ψάχνει η ΑΕΚ που υποδέχεται στο «Κίτιον» την ΑΕΛ (16:00, CBF TV). Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να φύγει από τη Λάρνακα με το «διπλό». Την πρώτη του νίκη μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες ψάχνει ο ΑΠΟΠ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αχιλλέα (17:00, CBF TV), που θα αναζητήσει την 8η νίκη του.

Η Ανόρθωση, που φιλοξενεί την Giovani ΕΝΠ (18:00, YouTube ΚΟΚ), θέλει να συνεχίσει με νίκες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το 11ο ροζ φύλλο αγώνος. Την πέμπτη σερί νίκη ψάχνει ο ΑΠΟΕΛ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΕΘΑ (19:00, Cytavision6). Η ομάδα της Έγκωμης θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Αύριο θα διεξαχθούν οι αγώνες Κεραυνός – Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ (16:00) και Απόλλων – ΕΑΣ Ομόνοια (18:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ