aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΚαμπάτσο: Ο Ερυθρός Αστέρας ακόμα περιμένει το ΟΚ της EuroLeague

Καμπάτσο: Ο Ερυθρός Αστέρας ακόμα περιμένει το ΟΚ της EuroLeague

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Βελιγράδι όσον αφορά τον Φακούντο Καμπάτσο και το ντεμπούτο του στην EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα αναφέρουν πως οι Σέρβοι έχουν υποβάλλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα όμως δεν έχουν πάρει ακόμη απάντηση.

Ο Ερυθρός Αστέρας ολοκλήρωσε μεν την υπέρβαση με την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο ωστόσο ο Αργεντινός γκαρντ δεν αγωνίστηκε στους δυο προηγούμενους αγώνες με τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα καθώς παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Ο Καμπάτσο αγωνίζεται κανονικά στην Αδριατική Λίγκα όμως παραμένει ανενεργός στην EuroLeague καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Λούκα Βιλντόζα είναι τραυματίας, είναι πολύ σημαντικό για τον Ερυθρό Αστέρα να πάρει το ΟΚ από την EuroLeague και ο πρώην γκαρντ της Ρεάλ, των Νάγκετς και των Μάβερικς να παίξει κόντρα στη Βαλένθια (6/1).

Στις αρχές της εβδομάδας κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι το πρόβλημα λύθηκε, κάτι που στη συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκε από την EuroLeague, επομένως είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Όπως, λοιπόν αναφέρουν στη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας υπέβαλλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα όμως δεν έχει πάρει απάντηση, είτε θετική, είτε αρνητική.

Η προθεσμία εγγραφής παικτών για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague είναι το απόγευμα της Τετάρτης 4/1 στις 19:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ