aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠαρέσυρε και τον Πανιώνιο το «τρένο» του Περιστερίου

Παρέσυρε και τον Πανιώνιο το «τρένο» του Περιστερίου

Και το Περιστεριώτικο πάρτι συνεχίζεται και φέτος, με τον Ηλία Ζούρο στο «τιμόνι». Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης επικράτησαν 95-69 του Πανιωνίου στο «Ανδρέας Παπανδρέου», έκαναν το «3 στα 3» και τώρα ετοιμάζονται να βάλουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι, αφού επιστρέφουν στις διοργανώσεις της Γηραιάς ηπείρου έπειτα από 16 χρόνια, μέσω του Basketball Champions League, κάνοντας πρεμιέρα στην Τουρκία (15/10, 19:00) κόντρα στην Γκαζιαντέπ.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Χάτσερ με 13 πόντους (4/7 τρίπ., 5 ασίστ), Σκορδίλης επίσης με 13 πόντους, Βασιλόπουλος με 11 (3/5 τρίπ.) ενώ ο Γκρέι που έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα μοίρασε 8 ασίστ. Πάντως, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σκούτσι Σμιθ με 16 πόντους, τους περισσότερους όμως στην 4η περίοδο που είχε κριθεί το παιχνίδι. Για τον Πανιώνιο, που πλέον είναι στο 0-3 και σε πολύ δύσκολη θέση. ξεχώρισε ο Πάσαλιτς με 15 πόντους (3/4 τρίπ.) και ο Λιούις με 13.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ