aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΚαλάθης: «Ο Φριντέτ είναι ο καλύτερος σουτέρ που έχω παίξει μαζί»

Καλάθης: «Ο Φριντέτ είναι ο καλύτερος σουτέρ που έχω παίξει μαζί»

Τον Τζίμερ Φριντέτ αποθέωσε ο Νικ Καλάθης σε δηλώσεις του στο περιθώριο της Media Day και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρέπει να βελτιωθεί στο σετ παιχνίδι, παρότι η ομάδα φέτος θα επιδιώκει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που βλέπω στην ομάδα. Πολλά παιδιά δεν έχουν παίξει στην Ευρωλίγκα, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά για την βελτίωση που βλέπω στην ομάδα από τα φιλικά που έχουμε δώσει έως τώρα»

Για την αθλητικότητα του ρόστερ και το σετ παιχνίδι: «Συμφωνώ με τον κόουτς, εκείνος ξέρει περισσότερα, όντως είμαστε έτσι, πιο αθλητικοί. Θα πρέπει να βελτιώσουμε σαφέστατα το παιχνίδι μας στα τελευταία 8 δευτερόλεπτα στο σετ παιχνίδι».

Για το περσινό πρόβλημα στο σουτ: «Όντως είχαμε θέμα με το σουτ πέρσι. Σίγουρα φέτος θα είναι καλύτερα με τους σουτέρ και όντως θα είναι καλύτερα και για εμένα με τους σουτέρ γύρω μου».

Για τον Τζίμερ Φριντέτ: «Όντως έχουμε παίξει αντίπαλοι στην Αμερική, είναι πολύ ωραίος τύπος, είναι ίσως ο καλύτερος σουτέρ που έχω παίξει μαζί του, όντως γνωρίζω πως παίζει και μ’ αρέσει το πως παίζει και το ότι θα παίξουμε μαζί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ