aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΟ Όγκαστ «άνοιξε τον δρόμο» στον Παπαγιάννη

Ο Όγκαστ «άνοιξε τον δρόμο» στον Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα προπονηθεί την Πέμπτη (9/6) με τα χρώματα των Μπόστον Σέλτικς, ακολουθώντας τον δρόμο του Ζακ Όγκαστ. Ο ομογενής φόργουορντ/σέντερ πήρε… γεύση από τους “Κέλτες” μια μέρα νωρίτερα.

Η αμερικανική περιπέτεια του Γιώργου Παπαγιάννη συνεχίζεται, με τον 19χρονο σέντερ να περνά τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ προκειμένου να δοκιμαστεί από τις ομάδες του ΝΒΑ, με φόντο το Draft της 23ης Ιουνίου. Ο διεθνής παίκτης βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στην Αμερική, θέλοντας να έρθει σε επαφή με τις ενδιαφερόμενες ομάδες και να “ζυγίσει” τις πιθανότητές του να επιλεγεί από κάποια στο Draft.

Η παρουσία του στα workout που διοργανώνονται σε συνδυασμό με το γεγονός πως μπορεί να αποσύρει τη συμμετοχή του μέχρι τη 13η Ιουνίου καθιστούν σαφές πως όλα αναμένεται να τελειώσουν σύντομα. Σε πρώτη φάση πάντως, περνάει από εργομετρικά τεστ και αξιολόγηση των αθλητικών του προσόντων, με τους Αμερικανούς να σημειώνουν στα μπλοκάκια τους το γεγονός πως έχει ψηλώσει κατά δύο πόντους (2μ19 πλέον) σε σχέση με την τελευταία μέτρηση που έκαναν, την ώρα που το άνοιγμα χεριών του φτάνει στο 2μ28.

Την Πέμπτη (9/6) λοιπόν, ο Γιώργος Παπαγιάννης θα φορέσει τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, συμμετέχοντας στην προπόνηση των “Κελτών”. Θα ακολουθήσει δηλαδή τον δρόμο του Ζακ Όγκαστ, που προηγήθηκε σήμερα (8/6), δηλώνοντας πως είναι περήφανος που έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην ομάδα της πόλης του.

Οι δύο φερέλπιδες ψηλοί και… κεφάλαια του ελληνικού μπάσκετ για τη θέση του σέντερ συνυπάρχουν, δεν είχαν όμως μέχρι στιγμής την ευκαιρία να τα πουν. Το πιεσμένο πρόγραμμα των δύο, σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες προπονήσεις και τα εργομετρικά τεστ που κάνουν δεν τους έχουν δώσει τη δυνατότητα να συναντηθούν και να συζητήσουν. Ούτως ή άλλως, τόσο ο ένας όσο κι ο άλλος βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκεί για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να επιλεγούν στο Draft. Οπότε όλα τα άλλα περισσεύουν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ