ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΓκίντι και Μπουλς «καθάρισαν» τους Καβαλίερς

Γκίντι και Μπουλς «καθάρισαν» τους Καβαλίερς

Εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο για το Σικάγο, πέρασμα Γκρίζλις από τη Μινεσότα.

Με πρωταγωνιστή τον Τζος Γκίντι, οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 127-111, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και «καθαρίζοντας» το ματς στην τέταρτη περίοδο.

Ο Αυστραλός γκαρντ σημείωσε τριπλ-νταμπλ με 23 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ, αποτελώντας τον καταλύτη της νίκης, ενώ ο Κόμπι Γουάιτ ήταν πρώτος σκόρερ με 25 πόντους. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Νίκολα Βούτσεβιτς με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για το Κλίβελαντ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ πάλεψε με 32 πόντους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη Μινεσότα, οι Μέμφις Γκρίζλις πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Τίμπεργουλβς, επικρατώντας με 116-110. Ο Τζάρεν Τζάκσον ηγήθηκε με 28 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Τζοκ Λάνταλ πρόσθεσε νταμπλ-νταμπλ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από πλευράς γηπεδούχων, ξεχώρισαν οι Τζούλιους Ραντλ και Ρούντι Γκομπέρ, χωρίς ωστόσο να αποτραπεί η ήττα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ