aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΥπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Πέιν!

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Πέιν!

Παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας είναι και τυπικά πλέον ο 28χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ, που ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο «τριφύλλι».

Το SDNA αποκάλυψε τις σκέψεις των «πρασίνων» για τον πρώην παίκτη τους, τη συμφωνία μαζί του, ενώ μίλησε και με τον ίδιο τον Πέιν, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος και ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο άλλοτε NBAer υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες, για να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην Ελλάδα και να αρχίσει το δεύτερο κεφάλαιο της καριέρας του με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο πρώτος προγραμματισμός θέλει τον Πέιν να φτάνει στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας (14/1) και να κάνει… αγώνα δρόμου για το Κάουνας (18/1).

Πάντως, την Κυριακή (13/1) το deal όπως όλα δείχνουν θα πάρει και επίσημη μορφή, καθώς αναμένεται η ανακοίνωση από την πλευρά του «τριφυλλιού», αλλά και η ακριβής ώρα – ημερομηνία της άφιξης του παίκτη στο «Ελ. Βενιζέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ