aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΟλυμπιακός: Το Βερολίνο περνάει από τη Βαρκελώνη!

Ολυμπιακός: Το Βερολίνο περνάει από τη Βαρκελώνη!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια. Το Game 5 είναι το τελευταίο στη σειρά απέναντι στην Μπαρτσελόνα (22:00). Και σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, η ομάδα του δεν έχει (προφανώς) τον παράγοντα έδρα, αφού το ματς είναι στην Καταλονία, ενώ χαρακτήρισε την Μπάρτσα ως το φαβορί.

Αν ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να επιχειρήσει ένα μεγαλοπρεπέστατο mind game, θα το γνωρίζουμε γύρω στα μεσάνυχτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη διαδικασία ενός Game 5 για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ωστόσο θα είναι η πρώτη φορά που το καθοριστικό ματς δεν είναι στο «σπίτι» του.

Ο Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο Game 4, ταξίδεψε με την αποστολή, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Στις 19:00 θα αναμετρηθούν η Μονακό και η Φενέρμπαχτσε, με το νικητή να είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο έναν ημιτελικό. Όποιος προκριθεί από το ζευγάρι Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ