aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEMarca για Χεζόνια: «Θα έπαιρνε 3 εκατ. τον χρόνο στην Μπαρτσελόνα - Η υπόθεση θα...

Marca για Χεζόνια: «Θα έπαιρνε 3 εκατ. τον χρόνο στην Μπαρτσελόνα – Η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια»

Το μπασκετικό καλοκαίρι «χορεύει» στους ρυθμούς του Μάριο Χεζόνια, καθώς η περίπτωσή του απασχολεί έντονα.

Η υπόθεση του Κροάτη άσου «παίζει» δυνατά στην Ευρώπη, αλλά πλέον και στο ΝΒΑ. Το θέμα των τελευταίων ωρών είναι η πρόθεση της Μπαρτσελόνα να μην προχωρήσει τελικά τη συμφωνία με τον Χεζόνια, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για τη Ρεάλ, ενώ και οι Μαδριλένοι δε δείχνουν διατεθειμένηοι να ανανεώσουν μαζί του τη συνεργασία, παρά την εξαιρετική του σεζόν.

Στο θέμα εισχωρεί λίγο πιο βαθιά η Marca αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι επαφές Μπαρτσελόνα – Χεζόνια διατηρούνταν για περισσότερο από πέντε μήνες και η αρχική συμφωνία τους περιελάμβανε τετραετές συμβόλαιο με 3 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν.

Επιπλέον, αναφέρει το ισπανικό Μέσο πως «η επίλυση της υπόθεσης Χεζόνια θα δοθεί στο δικαστήριο. Εκεί, ο δικαστής θα αποφασίσει εάν το έγγραφο που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές είναι δεσμευτικό ή όχι. Αν αποδειχτεί ότι είναι, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να λύσει το θέμα ή να αποζημιώσει τον παίκτη χωρίς να έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο με τη φανέλα της ομάδας. Αν κριθεί όμως ότι η συμφωνία δεν ευσταθεί, τότε η κάθε πλευρά θα προχωρήσει στο δρόμο της χωρίς διενέξεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ