aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Για εμένα δεν υπάρχει το Twitter»

«Για εμένα δεν υπάρχει το Twitter»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε γιατί δεν ασχολείται με τα social media και υπογράμμισε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας μετακόμισής του στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο πιο πετυχημένος προπονητής της Ευρώπης δήλωσε στη σερβική «Βlic» για το κεφάλαιο ΝΒΑ: «Έχει τελειώσει για εμένα το θέμα του ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε. Όλα είναι ιδανικά. Δουλεύω για μια ομάδα, την οποία τρέχουν στελέχη με υποδειγματικό τρόπο. Έχω την ιδανική συνεργασία με τους ανθρώπους του κλαμπ, τους παίκτες μου και μια απίστευτη σχέση με τον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη ιδέα στο μυαλό μου. Στο ΝΒΑ έχουμε τους παίκτες μας, για τους οποίους πανηγυρίζουμε. Εκεί είναι και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, για τον οποίον είμαι περήφανος.  Να το θυμάστε αυτό, θα γίνει ξανά head coach, γιατί είναι φιλόδοξος», ενώ για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε: «Δεν με ενδιαφέρουν τα social media. Για εμένα δεν υπάρχει το Twitter. Υπάρχει μόνο η ζωή, εκεί που μιλάς απευθείας με τους ανθρώπους. Όλα τα υπόλοιπα, το Twitter και το Istagram, αφορούν όσους έχουν λογαριασμούς και ενδιαφέρονται γι’ αυτά. Προσωπικά ούτε τα ακολουθώ ούτε με νοιάζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ