aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΕκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες ο Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες ο Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού ο Πετρούσεφ έχει υποστεί οστικό οίδημα και θα απουσιάζει για 2-3 εβδομάδες.

Τις υπηρεσίες του Φίλιπ Πετρούσεφ για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες θα στερηθεί ο Ολυμπιακός. Όπως μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 οριστικά πια το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ενημέρωσε ότι ο Σέρβος έχει υποστεί οστικό οίδημα διευκρινίζοντας και τον χρόνο της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις λοιπόν, ο Μπαρτζώκας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σέρβο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας για το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι στις 28 Μαρτίου για την Ευρωλίγκα, όπως και αυτό με τον, αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα στην 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τέλος, ανάλογα με την αποθεραπεία του θα κριθεί εάν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσέ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ