aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΔυσκολεύτηκε αλλά «καθάρισε» στο τέλος η Μπαρτσελόνα

Δυσκολεύτηκε αλλά «καθάρισε» στο τέλος η Μπαρτσελόνα

H ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς είδε την Μπουντούτσνοστ να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, όμως στο τέλος ανέβασε στροφές και «καθάρισε» το παιχνίδι ( ), ανεβαίνοντας στο 17-12 στη Regular Season. Κορυφαίος του ματς ήταν ο Άνταμ Χάνγκα, έδωσαν λύσεις και οι Κάιλ Κούρις και Άντε Τόμιτς, δεν αρκούσε ο Ντανίλο Νίκολιτς για τους ηττημένους.

Η Μπουντούτσνοστ είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, έστω και αν δεν κατάφερε να χτίσει μεγάλη διαφορά. Η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο 22-21, ενώ η άναπαυλα του ημιχρόνου βρήκε τους Μαυροβούνιους στο +2 (44-46). Η Μπαρτσελόνα πάντως ανέβασε στροφές στη συνέχεια και το επιμέρους 29-23 της τρίτης περιόδου της επέτρεψε να πάρει το προβάδισμα (72-69), ενώ λίγο αργότερα πήρε διψήφια διαφορά (79-69, 32′). Το νερό… μπήκε στο αυλάκι και η Μπάρτσα έφτασε στη νίκη με το τελικό 95-83.

Δεκάλεπτα: 21-22, 44-46, 72-69, 95-83

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ