aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΧάνει το Final-4 o Πουαριέ της Ρεάλ Μαδρίτης

Χάνει το Final-4 o Πουαριέ της Ρεάλ Μαδρίτης

Με μια σημαντική απουσία φαίνεται πως θα παραταχθεί στο Final-4 της φετινής Ευρωλίγκας η Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της «βασίλισσας», Τσους Ματέο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βενσάν Πουαριέ για τα παιχνίδια στο Κάουνας. Ο Γάλλος σέντερ υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας τον Απρίλιο και έμεινε εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, πριν επιστρέψει για να αγωνιστεί στο Game 2 με την Παρτίζαν. Στη συνέχεια έπαιξε και σε ένα παιχνίδι της ACB με τη Σαραγόσα στα τέλη του περασμένου μήνα, αλλά έκτοτε δεν έχει ξαναπαίξει και αναμένεται να μείνει εκτός Final-4.

«Κατά 99% δεν θα παίξει ο Πουαριέ. Ο Χεζόνια και ο Εντιαγέ έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν στο 4 απέναντι στον Μίροτιτς. Επίσης, μπορεί να βάλουμε τον Κορνελί ή τον Ρούντι, που το έχουν ξανακάνει. Ο Εντιαγέ ήταν πολύ καλός στο Game 5 με την Παρτίζαν, εκπλήρωσε και με το παραπάνω το ρόλο του κόντρα στον ΛεΝτέι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Χεζόνια, για τον τρόπο που δουλεύει και για το πνεύμα του», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ, o οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον μεγάλο ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, λέγοντας:

«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Έχουμε δύναμη και ενέργεια. Ξέρουμε ότι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Είμαστε κοντά στον στόχο, αλλά και μακριά. Πιο κοντά από πριν πάντως. Προερχόμαστε από κάτι όμορφο. Μας έδωσε μεγάλη τόνωση στο ηθικό η επιστροφή από το 0-2 στη σειρά με την Παρτίζαν. Ονειρευόμαστε να βρεθούμε στον τελικό, πρώτα όμως πρέπει να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ