aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΆστραψε και βρόντηξε η Ρεάλ!

Άστραψε και βρόντηξε η Ρεάλ!

Εφιαλτικό αποδείχθηκε το ταξίδι του Ερυθρού Αστέρα στη Μαδρίτη, καθώς η Ρεάλ ήταν αγριεμένη και με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο σκόραρε 63(!) πόντους επικράτησε με το ευρύ 98-68, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όλα κρίθηκαν ουσιαστικά στην α’ περίοδο, αφού οι Σέρβοι δεν έπαιζαν άμυνα και φυσικά η ομάδα του Λάσο μυρίστηκε αίμα και άρχισε να δαγκώνει. Με τρομερή ευστοχία από την περιφέρεια (Ράντολφ και Ματσιούλις) και τον Αγιόν να κάνει ό,τι θέλει τον Κούζμιτς, οι γηπεδούχοι πέτυχαν 38(!), κλείνοντας στο +!4 (38-24).

Το παιχνίδι είχε πάρει τον δρόμο του και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι ο Ερυθρός Αστέρας ποτέ δεν πίστεψε ότι μπορεί να επιστρέψει έστω και στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Στο… χορό μπήκε και ο Γιουλ, με τη Ρεάλ να γίνεται υπερηχητική κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο στο +19 (63-44).

Το υπόλοιπο παιχνίδι είναι ιστορία. Η διαφορά αντί να μειώνεται, αυξανόταν και τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε τη νίκη της με 30 πόντους (98-68) συνεχίζοντας ακάθεκτη την πορεία της για την πρωτιά, αφού η πρόκρισή της εξασφαλίστηκε και τυπικά απόψε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ